PONIEDZIAŁEK 21.10.2019r

Zupa szczawiowa.
Gulasz po zbójnicku z surówką.

Vege: Placki ziemniaczane ze śmietaną.

WTOREK 22.10.2019r

Rosół.
Kotlet mielony z ziemniakami i buraczki zasmażane.

Vege: Kaponata warzywna z jajkiem.



ŚRODA 23.10.2019r

Zupa pomidorowa z makaronem.
Pulpety w sosie pomidorowo-śmietanowym z ziemniakami i surówką z ogórka i pomidora.

Vege: Kotlety z warzyw z sosem pieczarkowym.

CZWARTEK 24.10.2019r

Zupa ogórkowa.
Potrawka z kurczaka z ryżem i fasolką.

Vege: Jajka sadzone z ziemniakami i zsiadłym mlekiem.

PIĄTEK 25.10.2019r

Zupa krupnik.
Udka z kurczaka z ziemniakami i marchewka zasmażana + sos grzybowy.

Vege: Kaszotto warzywne.